Intră să vezi cum a fost la examenul de pizzar din 05.07.2021

          Pasiunea pentru pizza unește oamenii ! Așa a fost și în data de 05.07.2021 când, după un maraton de învățare desfășurat pe parcursul lunii iunie 2021, la școala FOOD ART GUIDE din Cluj-Napoca, s-a derulat examenul pentru cursul autorizat de pizzar (COR 512002).

          FOOD ART GUIDE, școala Asociației Pizzarilor Profesioniști din România, este furnizor de formare profesională acreditat de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru profesia de pizzar și acordă în baza unui examen certificări cu recunoaștere națională și internațională (Apostila de la Haga), cu valabilitate pe întreaga viață.

          La examen s-au reunit pasionați de pizza din diverse colțuri ale țării: Vaslui, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea. Toți au fost interesați să obțină certificarea oficială a cunoștințelor lor. Examenul, a fost monitorizat de către o echipă de evaluatori alocată de către Autoritatea Națională de Calificări și a constat din două probe: una scrisă și o probă practică.

          Cunoștințele acumulate pe parcursul programului intensiv de formare profesională au asigurat succesul participanților care au primit din partea comisiei de evaluare felicitări pentru calitatea pizzelor realizate.

          Așa cum se poate observa în pozele de mai jos cursanții noștri au fost îndrăzneți și au prezentat în proba practică o gamă extrem de variată de pizza. Aluatul a fost întins și pregătit de către cursanți, asezonarea fiind concepută, pregătită și realizată integral de către aceștia. Așadar, cursanții au încântat comisia de evaluare de la pizze clasice, deja consacrate și până la pizze speciale asezonate cu pară sau cu salam vânătoresc, brânzeturi rafinate.

          L’eclaire Magique membrul dulce al Asociației Pizzarilor Profesioniști din România a pus la dispoziția cursanților FOOD ART GUIDE preparate surpriză pentru momentul festiv de la finalul examenului.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.