24.08.2021: Botoșani capitala pizzei Napoletana din România

Așa cum ne place nouă tuturor, în 24.08.2021 ne-am adunat la Botoșani pentru a ne perfecționa în realizarea pizzei napoletana. Evenimentul organizat de către APPR a fost unul complex, în care maestrul Ovidiu Cheabac a coordononat și a prezentat tehnicile de realizare a pizzei napoletana și tipul de făină potrivit pentru obținerea gustului și a aspectului original conform standardului colectiv de calitate în vigoare.

Ovidiu, în calitate de membru fondator al Asociației Pizzarilor Profesioniști din România a venit din Anglia unde gestionează pizzeriile personale pentru a împărtășii din valoroasele cunoștințe în domeniul realizării pizzei napoletane. Prezentarea lui Ovidiu a fost susținută și prin intervențiile lui Ciprian Zamfir, maestru, fondator APPR și Iuliana APA, maestru, fondator APPR.

La eveniment au fost prezenți și o parte dintre trainerii APPR domnii Sorin Marin, Costea Constantin, Andrei Costin și Manuel Manea cărora le mulțumim.

Ciprian, care a ajuns la Botoșani tocmai din Italia și a prezentat beneficiile utilizării făinii 5Stagioni în realizarea pizzei napoletana, precum și standardul de calitate „VERA PIZZA NAPOLETANA” motivând și îndemnând audiența pentru realizarea de pizze de calitate, cu respectarea rigorilor acestui standard.

A doua parte a evenimentului a fost dedicată numirii noilor traineri pentru centrele noastre din Deva- domnul Alin Florin, Reghin- domnul Silviu Blaga, Botoșani- domnii Radu Andrei și Claudiu Rotaru.

Cu această ocazie mulțumim gazdelor noastre de la Pizzeria La Strada din Botoșani, domnului Paul Tomescu și întregului staf pentru amabilitatea și căldura cu care ne-au primit. Totodată, mulțumim și colegilor noștri de la Restaurantul Magia Gustului din Botoșani pentru serviciile oferite în organizarea întâlnirii informale cu membrii asociației.

Viva la pizza !!!

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.