Masterclass Pâine – reinterpretarea aluatului de pizza | Ștefănești de Jos, Ilfov | 8 august 2023

Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) vă invită la un masterclass de pâine – reinterpretarea aluatului de pizza, care va avea loc la sediul Golden Provider, în Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), pe 8 august 2023, susținut de Ciprian Zamfir, membru fondator APPR, și Daniel Ion, brutar artizan, fondatorul Casa del Pan.

Structura masterclass-ului

  • informații despre versatilitatea aluatului de pizza
  • tehnici pentru a reinterpreta aluatul
  • tehnici de preparare și asamblare a ingredientelor pentru a crea și alte produse de panificație
  • combinații inedite de topping-uri, pentru a echilibra gustul preparatelor.

Cui se adresează

Masterclass-ul de Pâine se adresează tuturor celor care doresc să își extindă cunoștințele despre pizza, pâine, dar și bucătarilor și pizzarilor profesioniști.

Unde se desfășoară masterclass-ul

Cursul are loc la sediul Golden Provider din Ștefănești de Jos (jud. Ilfov), VGP Park, pe 8 august iulie 2023, începând cu ora 11.00, și durează o jumătate de zi.

Înscriere masterclass Pâine

Înscrierile se pot face atât pe email, la [email protected], cât și la telefon +40 743 604 670.

Completați formularul aici.

Cine sunt organizatorii

Asociația Pizzarilor Profesioniști Din România (APPR) este o organizație non-guvernamentală, unde scopul principal este promovarea sectorului-HORECA, – specializare pizza și panificație.

Obiectivul și activitățile APPR sunt organizarea cursurilor de instruire și pregătirea în domeniul gastronomic, concursuri, competiții, evenimente și diverse manifestări în acest domeniu, precum și organizarea Competiției Internaționale de Pizza. Mai multe informații pe pagina de Facebook a asociației.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca acceptati cookie-urile.